Familien er alt…

 • Familie fotografering

  Det er vigtigt at huske at få taget billeder af familie. Familien er den lim der holder alt sammen.

  Det flotte æstetiske eller det sjove fjollede familie portræt er hver jul nr. 1 på ønskeliste i mange familier. Det er en god tradition årligt at huske at forevige familien. Jeg anbefaler altid mine kunder at få taget familie portrættet og billederne af børn, svigerbørn og børnebørn om sommeren eller i slut august. Ikke kun af praktiske årsager, så man er i god til med julegaven. Men de fleste har været ude og nyde solen, samlet energi og fået en frisk kulør over sommeren.

  Jeg gør meget ud af at skabe en afslappet stemning så de ægte smil kommer frem. Det er vigtigt at man planlægger en foto session der reflektere hvem familien er og hvordan i føler jer i rette element. Så generelt tages familie foto både i studie og på location.

  Valg af tøj til fotograferingen samt nærmere detaljer omkring dagen, tager vi i en samtale inden den bookede foto session. Jeg sender altid ved booking, information omkring hvad jeg kan anbefale og gennemgår jeres ønsker. Så vi kan skabe lige præcis de billeder i ønsker jer.

  Bestil tid nu