Handelsbetingelser

GENERELLE OPLYSNINGER:
NEWBORNCPH
CVR: 35202137
GUSTAV ADOLF GADE 3. CPH. 2100 OE
STUDIE: GUSTAV ADOLF GADE 3 CPH. 2100 OE
BOOKING & KONTOR: +45 28 14 12 12 & info@newborncph.dk

BESTILLING
Når du afgiver bestilling og booker en fotoserie, accepterer du de generelle nedenstående handelsbetingelser gældende for NEWBORNCPH
Der er indført forudbetaling ved bookning til fotografering. Beløbet er halvdelen af grundprisen på den ønskede fotografering. Beløbet refunderes ikke ved aflysning udenfor accepteret tid -se Fortrydelsesret. Beløbet fratrækkes selvfølgelig når du betaler efter fotografering.
Alle priser vises i DKK, og er inklusiv moms, medmindre andet er anført.

FORTRYDELSESRET
Du kan fortryde din fotografering/ Booking. Har du betalt på forhånd, kan det fulde beløb refunderes frem til 3 dage inden fotografering. Enten ved at skrive en mail til info@newborncph.dk eller ringe på 28141212. Skulle du, mod forventning, blive forhindret i at møde til det aftalte tidspunkt, kan fotograferingen flyttes til en anden dato, såfremt NEWBORNCPH bliver kontaktet inden kl. 08.00 på dagen for fotograferingen.
Print og produkter som er købt hos NEWBORNCPH kan ikke fortrydes efter at ordren er placeret og betalt.

RETURNERING
Ingen vare hos NEWBORNCPH er standard vare. Alle produkter bliver produceret med kundens egne billeder taget hos NEWBORNCPH, og kan derfor ikke returneres efter at de er taget, eller efter at et produkt er produceret ifølge kundens eget ønske.
Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb, du har indbetalt til os, tilbage, såfremt betingelserne under afsnittet Fortrydelsesret er overholdt.

BETALING
Dankort, MasterCard, Visa, kan bruges for den valgte fotografering på NEWBORNCPH.DK Beløbet hæves på dit kort i løbet af 2 arbejdsdage – eller book fotografering via e-mail info@littlenortstars.com og betal din fotografering via faktura inden fotograferingen eller kontant på dagen.

LEVERING
Leveringstid på de efterbehandlede billeder er maksimum 14 dage. Billederne fremsendes digitalt med vandmærker. Så kan man i ro derhjemme gennemgå billederne. Kunden har 1 uge til udvælgelse. Men jo hurtigere der udvælges, jo før kan de færdige billederne leveres. Hvis billederne ikke bliver hentet indenfor 7 dage slettes overførslen automatisk. De kan gensendes mod et gebyr på 550 kr.
Uredigerede billeder Det er muligt købe negativerne fra fotosessionen. Priser for tilkøb af negativerne ligger omkring det dobbelte af grundprisen på valgte pakke. Det er også muligt at fuldstændigt frikøb af billederne. Det kan sagtens lade sig gøre og det giver kunden alle rettigheder over billederne. Hvilket betyder at fotografen frasælger sin ophavsret til billederne. Prisen på dette er er langt højere end køb af negativerne men kontakt gerne NEWBORNCPH for pris.
Billederne købes og leveres igennem en af de mulige produkt pakker eller som digitale billede.
Uanset om kunden køber produkt pakke eller digitale billeder leveres billeder kun i farve eller i S/H, med mindre kunden vælger at købe begge – under begge leveringsmuligheder forstås 1 billede/motiv som enten i farve eller S/H.
Print, produkter og digitale filer som købes aftales en individuelt levering alt efter størrelsen af kundens bestilling.
Kunder som køber Digitale filer får dem leveret i JPG format 300 DPI.
Ved levering af billeder tilsendes der information omkring billederfiler og forklaring på deres størrelser mm.
Opbevaring af billeder, der bliver solgt, bliver gemt hos fotografen i minimum to måneder. Typisk vil billederne blive gemt meget længere, men der vil ikke længere blive stillet garanti for backup af billederne.

Billeder, der ikke bliver solgt i forbindelse med fotosessionen og den efterfølgende udvælgelse af billeder, vil blive slettet.

ANSVARSFORHOLD
Der sættes stor fokus på at studiet er børnevenligt uden ledninger og andet, der kan faldes over. Det er dog ikke NEWBORNCPH´s ansvar ud over dette, at sørge for yderligere foranstaltninger. Det er forældrenes ansvar, at der ikke sker materielle uheld forsaget af barnet eller skader på barnet under fotograferingen, da fotografen ikke altid er inde for rækkevidde af barnet.

OPHAVSRET
Fotograf NaTASSia Polenghi – NEWBORNCPH har ophavsretten på det fotografiske materiale.
Efterbehandling eller yderligere brug:
Billederne må ikke videresælges eller bruges kommercielt med mindre dette er aftalt med fotografen. Det er ikke tilladt at redigere, modificere eller på anden måde ændre på billederne af andre end Fotograf NaTASSia Polenghi – NEWBORNCPH. Billederne må ikke offentliggøres af tredjepart uden fotografens og kundens skriftlige tilladelse.
Billederne må ikke anvendes eller udstilles steder, hvor de kan sætte enten fotograf eller kunde i forbindelse med: sygdom, pornografi, religion, politik, køns- eller racediskriminerende holdninger eller anden lovstridig sammenhæng.

Brug af billeder:
Billederne vil ikke blive brugt til markedsføring med mindre der er indgået en aftale – gives der accept til brug af billeder, kan NEWBORNCPH bruge billederne til markedsføring, konkurrencer eller lignende.
Billeder som er leveret digitalt i 18×24 må ikke printes i et større format.

REKLAMATIONSRET
Har du købt produkter, så som rammer, lærred el. andre produkter, har du som forbruger 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret eller ombyttet afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid”, efter at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder, efter at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, fragtomkostninger pålægges kunden. Varen sendes til:

NEWBORNCPH
Gustav Adolfs Gade 3
2100 Koebenhavn Ø

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt. Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

PERSONDATAPOLITIK
For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger: Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse. Ved booking af fotografering ønsker vi gerne oplyst f.eks. terminsdato el. barnets fødselsdag.
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere din vare til dig. Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand. Yderligere følger fuld tavshedspligt.

FORTROLIGHEDSPOLITIK
Billeder taget hos Little NEWBORNCPH vil ikke blive brugt til tredjepart eller markedsføring, med mindre at der er indgået en skriftlig aftale ved fotograferingen eller pr. mail.

LOVVALG OG VÆRNETING
Uoverensstemmelser mellem NEWBORNCPH og køberen skal afgøres efter dansk lov ved Københavns byret som første instans.