NaTASSia Polenghi har specialiseret sig i personlige & brugerdefinerede portrætter af nyfødte, børn og familier.

NEWBORNCPH tager billeder af gravide, nyfødte, børn og familier, til den mere kvalitets bevidste kunde, der ønsker billeder i en faglig høj kvalitet og special fremstillede set ups. Her kæles der for det personlige udtryk og der er stor fokus på den enkelte og deres ønsker.NaTASSia Polenghi - NEWBORNCPH

Mød fotografen

NaTASSia Polenghi er uddannet mode og reklame fotograf i 2009.

Hun har læst Psykologi på Københavns Universitetet og Journalistik på R.U.C. Og har i den tid hun søgte læreplads som fotograf udannet sig og arbejdet med mange forskellige brancher. Dog har arbejdet med mennesker altid været i højsæde. NaTASSia har både arbejdet som lærer, pædagogmedhjælper og dagplejemor. At stå foran kameraet er heller ikke ukendt, da hun har arbejdet som model fra 1989 til 1999. NaTASSia søgte læreplads fra hun var 16 år og havde besluttet at uddannet fotograf var målet.

I 1999 startede hun egen virksomhed som freelance fotograf. Her fik hun hurtigt travlt. Men konstaterede at man som autodidakt mangler en del vigtige faglige kompetencer.

I 2001 fik hun den længe ønskede læreplads, men endte i en invaliderende trafikulykke 2 dage før hun skulle starte.

I 2003 havde hun kæmpet sig ud af kørestolen og tilbage bag kameraet igen. Fået læreplads og startede på uddannelsen som fotograf på de Danske Medie skoler. Da hun blev færdig uddannet i 2009 op satte hun en udstilling på 50 billeder, og var i Go’ aften Danmark dagen efter hun tog sin svendeprøve.

Siden har karrieren som fotograf taget fart.

Hun siger selv om NEWBORNCPH…

NEWBORNCPH leverer kreativ, moderne portrættering. Vi har specialiseret os i brugerdefinerede portrætter af nyfødte, gravide, børn og familier. Iscenesættelse og kreativ styling er kendetegnende for NEWBORNCPH. Billeder hvor special fremstillede opsætninger, og det mere personlige billede specielt tilrettelagt efter dine ønsker, er i fokus. En personliggørelse af portrættet.

Det er altid en høj kvalitet, kreative opsætninger og god service der kendetegner NEWBORNCPH.

Mit team og jeg ser frem til at møde jer i studiet hos NEWBORNCPH  

Hilsen

NaTASSia Polenghi – NEWBORNCPH