Anbefalinger

 • En tid man aldrig får igen

  Janne Jacobsen – 5 stjerner Vi er så glade for de billeder NEWBORNCPH har taget både før og efter fødslen. Det er en tid man aldrig får igen, så at have fået så fine minder med i billede form er en gave til hele familien!
  NEWBORNCPH overholder aftaler, kommer til tiden, er fotografen er tålmodig med de små og arbejder professionelt!
  Varme anbefalinger herfra 🙂

 • Meget betænksom person

  Ina Christoffersen – 5 stjerner Vi elsker og er vilde med de billeder NEEWBORNCPH har taget af vores lille prinsesse… Fotografen er sød, venlig og en meget betænksom person, som er varm og har en rolig effekt på børn… Og så tager hun nogle fantastiske billeder og er super kreativ… Så vil I have nogle gode, kreative og noget anderledes så er det NEWBORNCPH i skal tage…

 • Super fine billeder

  Dorthe Adamsen – 5 stjerner Super fine billeder. Jeg er så ked af, at jeg ikke fik taget billeder her da de to store børn var babyer… Da det er en tid der er kort og helt speciel. NEWBORNCPH laver billeder som er helt fantastiske. Fotografen har blik for det perfekte og kan sit håndværk

 • De sødeste billeder

  Charlotte Londorf – 5 stjerner Tusind tak for en helt igennem fantastisk oplevelse! Varm velkomst og med styr på alle rekvisitterne fik du ramt lige præcis det udtryk hos lille Louis Jagger som jeg havde ønsket mig! Vi har fået de sødeste baby billeder som hører sig til – kombineret med nogle af den sejeste lille rock baby!
  Tusind tak for en fantastisk oplevelse – det er ikke sidste gang vi skal forbi dit studie.
  Kh Charlotte

 • God til babyer og børn

  Belinda Pedersen – 5 stjerner Der er bare forskel på at betale det mere og få en udannet fotograf til at forevige ens guld. Jeg har med mine 3 børn prøvet en del forskellige amatør fotografer. De blev alligevel dyre, Da jeg ikke syntes det var helt klart hvad man fik med. Det er der styr på hos NEWBORNCPH. Her er der stor gennemsigtighed i hvad du får og prisen for det. Man få en telefon konsultation og meget grundig vejledning. Det er bare så surt at få billeder, der ikke er til at printe når ens barn skal konfirmeres, fordi kvaliteten var for dårlig. En Uddannet fotograf ved bare mere om billeder end en der har taget et weekend kursus.
  Service og levering i top. Jeg modtog mine billeder samme dag og havde de færdige billeder til print dagen efter. Selv om der loves levering inden for en uge, har jeg kun oplevet at få alt hurtigere. Det var skønt sammenlignet med tidligere oplevelser hvor jeg måtte rykke for mine billeder efter en måned. Og man kan jo slet ikke vente med at se resultatet.
  De varmeste anbefalinger til en altid glad og smilende fotograf, som er super god til babyer og børn.
  Det er alle pengene værd. Tak!

 • Rolig og omsorgsfuld stemning

  Pernille Jensen – 5 stjerner Vi har fået fotograferet vores graviditeter og vores nyfødte hos NEWBORNCPH. Det har været en KÆMPE fornøjelse. I studiet på Østerbro bliver man budt velkommen til en rolig og omsorgsfuld stemning. Og her er alt hvad man kan have brug for. Amme pude, Skiftebriks, bleer, Puslegrej, dyne, flasker, sutter ja selv modermælks erstatning. Her er det nemt straks at føle sig hjemme. Og du er dagens eneste omdrejningspunkt. Det var skønt ikke at blive forstyrret af andre eller en næste kunde. Et sted vi helt sikkert kun VARMT kan anbefale!!
  Gør Jer selv den tjeneste og forevig jeres stjernestunder med billeder herfra.

 • Meget professionel

  Emilie Trads – 5 stjerner · 15. juni 2015 · Vi er bare SÅ glade for vores newborn billeder af mindsteguldet. Meget professionelt og nogle sindssyg gode billeder!

 • Hjertevarm og tålmodig

  Michela Lykke Juul Tyron – 5 stjerner Den mest fantastiske oplevelse. Fantastisk fotograf, hjertevarm og tålmodig. Alsidig og med den bedste kontakt med min datter som slet ikke ville med sin mor hjem men blive hos “Tassia” : tak for en rigtig dejlig oplevelse især med et barn der var trætte. Tak.

 • Sans for detaljen

  Louise Bjerregaard Thygesen – 5 stjerner Fotografen hos NEWBORNCPH gav os en fantastisk oplevelse i sit studie. Med sans for detaljen, og masser af humor og overskud, fik hun taget en masse pletskud. Vi viderebringer vores varmeste anbefalinger!

 • Kæmpe fornøjelse

  Mette Ø. Berg – 5 stjerner · 19. august 2013 ·
  Det har været en KÆMPE fornøjelse at få taget gravid billeder her, et sted vi helt sikkert kun VARMT kan anbefale!! Vi kommer tilbage når Prinsessen er kommet til verden og får taget nye billeder.
  Gør Jer selv den tjeneste og forevig jeres største stjernestunder med billeder fra NEWBORNCPH.

 • Super service

  Camilla Louise Pedersen – 5 stjerner · 25. februar 2017 · Vi blev kærester på Valentines dag. Og vores lille pige kom til verden den 14. februar 2017.
  Vi havde fået anbefalet NEWBORNCPH pga. fotografens kreativitet og faglige baggrund. Og det fortrød vi ikke. For efter forudgående samtale med fotografen, inden vores specielle dag, havde vi gennemgået vores drømme, forberedelser og forløbet i studiet.
  Dagen blev så fantastisk! Og vi blev begge meget rørte over fotografens special lavede opsætninger i studiet. Og emnet var selvfølgelig Valentine. Vi havde en skøn dag og fik de mest fortryllende billeder af vores kærligheds barn. Tusinde tak! Kan varmt anbefale NEWBORNCPH. Tak for super service. Vi vender snart tilbage 🙂

Bestil tid nu

…Og få et evigt minde om den skønne tid, som går alt for hurtigt.
Bestil tid nu!